top of page
portræt027.jpg

Mini konfirmand portræt

Indeholder 5 efterbehandlede billeder af konfirmand på lokation hos dig/jer.

 2025,-

portræt047.jpg

mellem konfirmand portræt

Indeholder 5 efterbehandlede billeder af konfirmand på lokation hos dig/jer, af nærmeste familie (søskende og far/mor) samt billeder ved kirken og lidt af gæster.

ca. 20-30 stk. 

2925,-

portr%C3%A6t029_edited.jpg

Stor konfirmand portræt

Spar penge

Indeholder 10 efterbehandlede portræt af konfirmand, samt af nærmeste familie (søskende og far/mor) billeder før og efter kirken. Samt lidt af gæster ved festlokale. ca. 30-40 stk. 

3625,-

Bemærk:
Ved booking af konfirmation betales beløbet med det samme, grundet popularitet ved konfirmation datoer, dette er for at skabe sikkerhed og garanti for alle parter. 
Ønsker: Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål, det kan være nogle af de pakker ikke lige passer dig, så er du velkommen til at skrive for pris. Det er ganske nemt, tryk bare her så kommer du til min kontakt side.
Redigering: billede redigering er helt standard det vil sige som farve, fjerner urenheder og laver omrids af motiv (ved ekstra redigering som fjernelse af ar eller lign som er der hele tiden koster det ekstra)


Ekstra
Alle billeder efterbehandles med en standard redigering, det vil sige let regulering af farver, hvor de bliver gjort skarpere samt indrammet. 

Der kan tilkøbes ekstra billeder prisen for det er 425,- pr billede

Der kan tilkøbes billeder i print hvis dette ønskes, efter aftale. 

Nogle gange kan man som kunde ønske ekstra redigering på sit billede, fordi man ønsker et andet resultat. For at gøre det nemt og sikkert er det naturligvis mulighed for det.  Så ønsker man ekstra redigering ud over standard efterbehandling. Er det pr. påbegyndt kvarter 162,50 kr. Tiden estimeres inden påbegyndt arbejde.
 

bottom of page