top of page
portræt033.jpg

Mini magisk portrætfoto

Indeholder 1 magisk billede, dette er inkl opsætning på lokation med evt. tøj som skal tilkøbes/eller bruges fra mit lager. 

 

Hvis du selv medbringer kostume kan prisen nedsættes. 

 1125,-

portræt60.jpg

mellem magisk portrætfoto

Indeholder 3 magiske billeder, dette er inkl opsætning på lokation med evt. tøj som skal tilkøbes/eller bruges fra mit lager. 

 

Hvis du selv medbringer kostume kan prisen nedsættes. 

2.525,-

ulvogrødhætte.jpg

Stor magisk portrætfoto

Indeholder 5 magiske billeder, dette er inkl opsætning på lokation med evt. tøj som skal tilkøbes/eller bruges fra mit lager. 

 

Hvis du selv medbringer kostume kan prisen nedsættes. 

3825,-

Ønsker: Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål, det kan være nogle af de pakker ikke lige passer dig, så er du velkommen til at skrive for pris. Det er ganske nemt, tryk bare her så kommer du til min kontakt side.

Ekstra

Alle billeder efterbehandles med en standard redigering, det vil sige let regulering af farver, hvor de bliver gjort skarpere samt indrammet. 

Der kan tilkøbes ekstra billeder prisen for det er 425,- pr billede

Der kan tilkøbes billeder i print hvis dette ønskes, efter aftale. 

Nogle gange kan man som kunde ønske ekstra redigering på sit billede, fordi man ønsker et andet resultat. For at gøre det nemt og sikkert er det naturligvis mulighed for det.  Så ønsker man ekstra redigering ud over standard efterbehandling. Er det pr. påbegyndt kvarter 162,50 kr. Tiden estimeres inden påbegyndt arbejde.

bottom of page